Psycholoog Wageningen

Praktijk van Femma Roschar
bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

Jasper:

"Bij Femma heb ik me gezien en gehoord gevoeld doordat de behandeling op maat was voor de problemen waarmee ik kwam. Onderweg hebben we een en ander aangepast met wat andere methoden die een schot in de roos bleken."

Ruud:

"Femma is een warm persoon, hartelijk en rustig. Ik voelde me daardoor op mijn gemak bij haar. Praten over gevoelens is niet bepaald mijn sterkste kant, maar door haar kalme houding en fijne energie vormde dat eigenlijk op geen enkel moment een probleem. We hebben tijdens de sessies veel gewerkt aan het verbeteren van het contact met mijn gevoel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf nu beter begrijp en duidelijker voel wat ik zélf wil. Ik heb hier heel veel aan, ik voel me er bijv. krachtiger door en zit beter in mijn vel."

Annemiek:

"Ik heb al heel lang rondgelopen met hoe ik nu met mijn Autisme moet omgaan, daar bestaan geen zelfhulpboeken voor en reguliere hulpverlening is beperkt. Samen met Femma heb ik daar voor mij een duidelijke vorm kunnen vinden waardoor ik me fijn en rustig voel."

Anoniem:

"Femma ervaar ik als een betrokken therapeute. De gesprekken en methoden hebben me veel inzicht gegeven in mijn patronen, maar ook ondersteunt om daadwerkelijk andere keuzes te maken in mijn leven en deze uit te voeren. Veranderen van gedrag is echt niet makkelijk, maar met de juiste begeleiding lukt het best. Ook al is er hier en daar een terugval. Dan is het weer opstaan, afkloppen, diep zuchten, herijken en weer opnieuw."

Michiel:

"Dankzij de liefdevolle en deskundige aandacht van Femma, voelde ik me als herboren en kon ik vol energie de wereld weer aan."

Anoniem:

"Femma gaat rustig en onderzoekend met je aan het werk tijdens de gesprekken in de behandeling. Bij mij gebruikte ze ook de methode van Aura en Chakra healing. Op zoek naar hoe zij de energie in je lichaam weer doen kan stromen. De behandelingen van Femma hebben mij bewustwording gegeven als het gaat om de eigen energiën in mijn lichaam."

Ria:

"Na jarenlang gevecht met medicatie wat allergische reacties opriep voor mijn reuma psoriasis, is het gelukt dmv regressietherapie, een intensief holistisch traject, aanpassing voeding en leefstijl toch voldoende gelukt om prettig te kunnen leven."

Tessa:

"Door middel van Femma Roschar's Chakra rebalancing en Aura cleansing technieken, in combinatie met haar vrouwenavonden, is het gelukt om mijn PTSS trauma gedeeltelijk te verwerken en kracht te krijgen om voor mezelf op te komen en uit giftige omgevingen te durven stappen. Dit gaf mij een nieuwe kracht waarin ik rust en balans ervaarde. Deze technieken hebben me geholpen mijn energiebalans te verbeteren en me meer krachtig te voelen. Bovendien, de vrouwenavonden die Femma Roschar organiseert waren een geweldige ondersteuning en empowerment. Deze avonden gaven mij de kans om ervaringen te delen en steun te krijgen van andere vrouwen die in een vergelijkbare situatie zaten. Femma werkt met jou samen en past zich aan op wat jij nodig hebt. Ik heb deze technieken als effectief ervaren en wil anderen ook aanraden om van deze kennis en ervaring te profiteren."

Elise:

"Door middel van een baarmoederhealing heeft Femma geholpen om mijn moederlijke energie te laten stromen. Dit heeft niet alleen gezorgd dat ik beter voor mezelf kan zorgen, maar heeft ook ruimte gecreëerd voor het ontvangen van kinderen. Verder zijn de losse behandelingen aura healing en chakra rebalancing een energetisch steuntje in de rug voor mijn zelfgenezend vermogen en komt dankzij Femma de balans weer terug."

Luna:

"Femma is een echte healer, in de meest letterlijke zin van het woord. Haar holistische benadering is erg afgestemd en zorgt er voor dat precies dat wat aandacht vraagt ook aandacht krijgt. Bij Femma voelde ik me in veilige handen en de behandeling heeft groot effect gehad op mijn proces van heelwording."

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog Roschar in Wageningen

Femma Roschar

  • Geregistreerd psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook 's avonds geopend
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen