Psycholoog Wageningen

Praktijk van Femma Roschar
bg

Over mijn aanpak en werkwijze

Ik werk eclectisch. Dat houdt in dat we samen kijken naar jouw behoeften, naar wat jij nodig hebt om tot herstel te komen en met welke methoden we daar het beste kunnen komen.

Ik hou er erg van om met jou in gesprek te blijven met wat voor jou werkt. Ik ben daarin open, nieuwsgierig en empathisch. Ik krijg doorgaans te horen van mensen die bij mij komen dat ze zich veilig voelen bij mij en dat ze gelijkwaardigheid ervaren. Zo zie ik dat ook graag, we hebben dan wellicht een andere rol in jouw proces, maar we doen het wel samen. En in onze samenwerking hou ik erg van dit onderlinge vertrouwen en eerlijkheid. Dus ook als je onderweg het niet meer fijn vind, hoor ik dat graag. Dan vinden we of een andere wijze die wel werkt of een andere oplossing voor je. Het staat voor mij voorop dat jij je heil vindt in wat jij nodig hebt om te herstellen.

In eerste instantie stellen we samen een beknopt behandelplan op met specifieke doelen die bij jou passen. Zodra je deze hebt goedgekeurd gaan we aan het werk. Doorgaans starten we met een traject van 4-12 weken waarbij de eerste 3-6 weken wekelijks zijn en daarna, na evaluatie, 2-wekelijks. Afhankelijke van wat jouw proces nodig heeft kan dat er dus anders uitzien dan voor iemand anders.

Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Psycholoog Roschar in Wageningen

Femma Roschar

  • Geregistreerd psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook 's avonds geopend
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen