Psycholoog Wageningen

Praktijk van Femma Roschar
bg

Over Femma Roschar - Even voorstellen

psycholoog Wageningen Femma Roschar

Mijn naam is Femma. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar voel me vooral een wereldburger. Naast alle studies die ik heb gevolgd, heb ik namelijk veel van de wereld gezien door te reizen en te werken in het buitenland. Dankbaar heb ik prachtige diepgaande gesprekken mogen voeren met mensen die zo heerlijk anders zijn dan ik! Wat is dat mooi dat we allemaal eigen zijn, en zo bijzonder dat onze wortels zo’n sterke invloed hebben op wie wij uiteindelijk van onszelf laten zien...

Deze eindeloze nieuwsgierigheid en verwondering is mij zo eigen en maakt mijn leven prachtig om de mensen om me heen te zien voor wie ze werkelijk zijn. Het is me telkens een diep genoegen wanneer ik iemand mag ontmoeten die zich wil laten zien, diep van binnen, om zich te verbinden met mij. Telkens weer maak ik een diepe buiging voor de kracht van de kwetsbaarheid die een mens in zich kan hebben en de moed die nodig is om een leven vorm te geven die werkelijk past bij wie jij bent.

In het simpel is het dat ik me verbonden voel met hetgeen ons allen raakt; zingeven aan het bestaan en daarin een aangename balans vinden en behouden. Dat heb ik in het dagelijks leven, en in alle werkzaamheden die ik in mijn leven heb verricht wel als rode draad ervaren; In de dak-en thuislozenzorg waar ik jaren gewerkt heb, in het onderwijs voor HBOverpleegkundigen in de psychiatrie, voor studenten van de Wageningen Universiteit op het gebied van persoonlijk leiderschap en 'resillience' (veerkracht), in alle vriendschappen die me zo dierbaar zijn, mijn familie waarmee ik een diepe verbinding ervaar en in het samengestelde gezin welke ik met mijn lief en vier kinderen heb.

Wanneer jij met mij in gesprek gaat zal je dat denk ik ook wel merken. Mijn nieuwsgierigheid, verwondering en openheid zullen hopelijk je het gevoel geven van gelijkwaardigheid en veiligheid. En hopelijk kan je dan samen met mij opnieuw verliefd worden op het leven, op hoe het leven er voor jou uit mag komen te zien.

Je zult in mij een open, eerlijk, compassievol en nieuwsgierig mens vinden.

- FemmaRegistraties en opleidingen

  • Drs. Geestelijke Gezondheidswetenschappen/Mental Health Science. Psychologie.
  • HBO gediplomeerd Natuurgeneeskundig therapeut
  • NMI geregistreerd Mediator
  • CvC & CSA Gecertificeerd coach
  • CRKBO nr 674558
  • CAT vergoedbaar therapeut BO nr.: CS2758-29-10-19

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen