Psycholoog Wageningen

Praktijk van Femma Roschar
bg

Hoe ziet een traject eruit?

De start

Allereerst prikken we natuurlijk samen een datum voor de eerste afspraak. In deze intake maken me kennis met elkaar, nemen we de tijd om jouw hulpvraag en behoefte helder te krijgen en stellen we vervolgens gezamenlijk een behandelplan op. Hierna starten we een traject dat passend is bij wat voor jou op dit moment het belangrijkste is.

Inzet van beide kanten

Als therapeut ga ik met jou in gesprek om te kijken wat jij graag anders zou willen in je leven, de patronen die je tot op heden niet en ook wel ondersteunen. De therapie bestaat doorgaans uit cognitieve gesprekken en toegevoegde methoden die jou in jouw proces optimaal ondersteunen. Als cliënt is het belangrijk dat jij het gevoel hebt dat jij samen met mij aan jouw proces wilt werken en daar ook echt voor wilt gaan. Ik begeleid en ondersteun je, terwijl jij zelf de inzet en bereidheid moet hebben om daadwerkelijke verandering mogelijk te maken.

Duur van een traject

Gemiddeld genomen duurt een traject tussen de 4 en 12 weken, afhankelijk van de behoefte en de aard van de klachten. De eerste 4 weken zijn vast iedere week een dag en tijd, om een stevige basis te leggen voor de verfijndere verdere behandelingen. Afhankelijk van de aard van jouw hulpvraag en hoe het met je gaat, zal de wekelijkse frequentie in gezamenlijk overleg hetzelfde blijven of overgaan naar twee-wekelijks. Tevens zal er sprake zijn van tussentijdse evaluatie over het ingeslagen traject. Deze kan zo nodig worden aangepast.

Ook losse sessies mogelijk

Los van het aangaan van een traject zijn losse behandelingen daarnaast echter ook mogelijk. Dit kan ook na afloop van een traject, wanneer je het ter ondersteuning fijn vindt om periodiek nog eens af te spreken.

Je bent van harte welkom

Mocht je graag samen aan de slag gaan om echt werk te maken van jouw hulpvraag, dan nodig ik je uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Psycholoog Roschar in Wageningen

Femma Roschar

  • Geregistreerd psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook 's avonds geopend
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen